Personvernerkl?ring

儿子最近老是要和我睡Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson.

Vi har utarbeidet denne personvernerkl?ringen for ? informere om hvordan Lyse AS som morselskap i Lyse-konsernet behandler personopplysninger om eksterne personer, inkludert hvordan vi samler inn og bruker informasjonen om bes?kende p? denne nettsiden.

Du kan lese mer om personvern knyttet til data som behandles om deg som kunde av Lyse:

og
 

Behandlingsansvarlig
Det er administrerende direkt?r i Lyse AS som er hovedansvarlig for at behandlingen av personopplysninger er i tr?d med gjeldende personvernlovgivning. Lyse-konsernet har ogs? utnevnt et personvernombud som skal v?re en ressursperson b?de for virksomheten og de registrerte i sp?rsm?l vedr?rende personvern og sikre at vi f?lger personopplysningsloven.

 

V?r behandling av personopplysninger p? denne nettsiden:
Nyhetsbrev

Du har mulighet til ? melde deg p? v?rt nyhetsbrev via denne nettsiden ved ? angi din e-postadresse. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev lagres oppgitt e-postadresse, sammen med tidspunkt for n?r p?meldingen ble gjort, i databasen som benyttes av v?r publiseringsl?sning (CorePublish).
Denne databasen driftes av v?r tekniske leverand?r av nettsiden. Dersom du velger ? melde deg av v?rt nyhetsbrev slettes e-postadressen fra databasen.

 

Deling og sosiale medier
Vi har lagt inn muligheten til ? videresende artikler i e-post og ? dele artikler i sosiale medier. E-postadresser som brukes til ? videresende artikler logges ikke, Videre h?ndtering av data som deles i sosiale medier reguleres av din avtale med det aktuelle nettsamfunnet.

 

Analyseverkt?y
Lyse AS samler bes?ksstatistikk for sine nettsider ved hjelp av analyseverkt?yene Google Analytics og Hotjar Heatmap. Opplysningene benyttes til ? analysere hvordan brukerne anvender nettstedet slik at videreutvikling av nettstedet skal kunne dekke brukernes behov i st?rst mulig grad.

Vi administrerer disse verkt?yene ved hjelp av Google Tag Manager. Google Analytics og Google Tag Manager er levert av Google, Inc («Google»). Hotjar er levert av Hotjar Ltd. («Hotjar»). B?de Google Analytics og Hotjar bruker informasjonskapsler. Disse brukes av Google og Hotjar for ? analysere hvordan bes?kende anvender nettsidene v?re. Lyse tar vekk de siste sifrene fra din IP-adresse f?r informasjonen blir lagret av Google Analytics. Dette gj?r at Google kan ansl? din geografiske plassering, men IP-adressen kan ikke benyttes for ? identifisere deg.

Lyse har kommersielle avtaler med Google Analytics og Hotjar som garanterer at brukerne vil v?re anonyme og at ingen personlig identifiserbar informasjon sendes eller deles.

Google bruker denne informasjonen for ? vurdere din bruk av nettsidene v?re, og lager rapporter til oss om aktiviteten p? nettstedet, og for ? tilby andre tjenester som benytter informasjon om aktiviteten p? nettsidene v?re. Google kan bare overf?re denne informasjonen til tredjeparter dersom det foreligger en rettslig plikt til dette, eller dersom en tredjepart behandler informasjonen p? vegne av Google.

Lyse har aktivert demografidelen av Google Analytics, som gj?r at vi mottar anonym og aggregert demografidata fra Google. Denne innsikten brukes til videreutvikling av nettsidene.

Gjennom bruk av nettsidene v?re, godtar du at Google behandler opplysninger om deg p? den m?ten som er spesifisert i dette dokumentet, og at Google kan benytte disse opplysningene for det form?let som er beskrevet.

Hvis du ikke ?nsker at Lyse skal samle inn anonyme data fra deg, kan du melde deg av her:

 

Cookies (informasjonskapsler)
N?r du bes?ker v?rt nettsted, vil nettleseren din laste ned informasjonskapsler («cookies»). Dette er sm? tekstfiler som utveksles mellom nettleseren din og v?rt nettsted og som brukes for ? f? nettstedet til ? fungere best mulig.

Her kan du lese mer om hvilke cookies som brukes p? collegechill.com: Lenke til cookies

Som nettbruker kan du velge ? avvise lagring og bruk av informasjonskapsler. Vi anbefaler nettstedet nettvett.no for .

Bruk av cookies er en standard funksjonalitet som benyttes av de fleste nettsteder. Alle moderne nettlesere aksepterer bruken av cookies som standard, men de gir likevel mulighet til at man kan deaktivere bruken av disse. Vi gj?r videre oppmerksom p? at nettsiden muligens ikke vil fungere som forventet dersom man skrur av bruken av cookies. P? collegechill.com bruker vi cookies til bl.a. ? generere bes?ksstatistikk gjennom Google Analytics og for ? vite hvilken enhet du bruker (mobil, nettbrett, type nettleser etc.), slik at det er mulig ? tilpasse visningen av innholdet p? best mulig m?te. Ingen personopplysninger lagres i cookies p? dette nettstedet.

 

Andre personopplysninger vi behandler:
Registrering av kontaktpersoner
For ? kunne registrere seg som leverand?r eller representant for leverand?r i v?rt innkj?pssystem, m? man oppgi informasjon om kontaktperson. Vi lagrer ogs? kontaktinformasjon til andre relevante kontaktpersoner.

Vi har behov for ? holde kontakt med v?re leverand?rer for ? f?lge opp anskaffelser, herunder tilbud, avklaringer, kontrakt, bestillinger og leveranser, og samler derfor inn kontaktinformasjon til relevante personer hos leverand?ren. Vi har ogs? noen ganger behov for ? holde kontakt med personer hos andre forretningsforbindelser eller kontaktpersoner i det offentlige myndigheter.

Omfanget av opplysningene vi lagrer er sv?rt begrenset og knyttet til personenes rolle hos leverand?r eller andre virksomheter vi har kontakt med. Vi vurderer at vi har en berettiget interesse i henhold til Personvernforordningen sin Artikkel 6.1 f) i ? lagre og bruke kontaktopplysninger for dialog med leverand?rer og andre eksterne kontaktpersoner som samhandler med Lyse AS i egenskap av sin profesjonelle rolle.

 

Registrering av s?knader til Lyse Spirer
P? websiden kan lag og foreninger legge inn s?knad for ? bli med i trekning om st?tte fra Lyse. Ved registrering av s?knad samtykker man til at Lyse kan bruke den registrerte informasjonen til ? behandle s?knaden. Vi innhenter her kun de opplysningene vi trenger for ? behandle s?knaden.

Dersom det lastes opp bilde av laget/foreningen sammen med s?knaden (valgfritt), vil dette kunne bli brukt i forbindelse med kommunikasjon av Lyse Spirer.

 

Hvem deler vi informasjonen med?
Personopplysningene deles ikke med utenforst?ende tredjeparter uten ditt eksplisitte samtykke, men vi bruker underleverand?rer til ? bist? med drift av IT-plattform og disse kan behandle personopplysninger p? v?re vegne i henhold til databehandleravtaler vi har inng?tt. Disse leverand?rene leverer systemplattform og har ikke innsyn i personopplysningene som behandles i systemene. De vil kun behandle personopplysninger i henhold til databehandleravtaler vi inng?r og kun utf?re behandling p? v?r instruks.

 

Dine rettigheter
Som registrert i v?re systemer, har du lovfestet rett til ? kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan ogs? kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert p? samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.
V?r oppmerksom p? at disse rettighetene er gjenstand for noen begrensninger som f?lger av lov.
Du kan finne mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker p? nettsidene til .

 

Henvendelser og sp?rsm?l om personvern
Dersom du har sp?rsm?l om v?r behandling av personopplysninger eller trenger hjelp til ? gj?re bruk av dine rettigheter, ta kontakt med din kontaktperson i Lyse AS eller eventuelt med Kundesenteret.

Lyse har ogs? utnevnt et personvernombud som skal v?re en ressursperson b?de for virksomheten og de registrerte i sp?rsm?l vedr?rende personvern.

 

Kontaktinformasjon:
Marit Ramstad Garvik
e-post: personvernombud@lyse.no.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger urettmessig, har du rett til ? klage til Datatilsynet. Vi h?per at du f?rst tar kontakt med oss, slik at vi kan vurdere dine innsigelser og oppklare eventuelle misforst?elser.

 

  • Cookies

    儿子最近老是要和我睡???????N?r du bes?ker v?rt nettsted, vil nettleseren din laste ned informasjonskapsler (?cookies?). Dette er sm? tekstfiler som utveksles mellom nettleseren din og v?rt nettsted og som brukes for ? f? nettstedet til ? fungere best mulig.

F?lg oss:F?lg oss p? Instagram F?lg oss p? Facebook F?lg oss p? Twitter F?lg oss p? LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS